positieve energie opdoen als vrijwilliger

oogst voedselbos met mensen

De verborgen parel aan de Vossemeerdijk, heb jij hem al ontdekt? Wellicht heb je hier al eens gewandeld en genoten van dit bijzondere stukje natuur of nieuwsgierig rondgelopen en je afgevraagd wat er allemaal gebeurt op het landgoed. Kom het ontdekken. Wij zoeken Groene Vingers en Gezelligheidsdieren! Of je nu de handen uit de mouwen wilt steken, met je poten in de klei wil staan of de bloementjes buiten wil zetten, we verwelkomen je graag.

Contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress. Kom positieve energie opdoen als vrijwilliger bij Landgoed Roggebotstaete.

Wat vragen we concreet?

Stichting Landgoed Roggebotstaete zoekt vrijwilligers voor eens per week of maand. Dus of je nu maar één keer per maand tijd hebt of graag vaker wil komen, we kunnen iedereen goed gebruiken! Elke dinsdag en donderdag van 9 tot 16 uur en eens per maand een dag in het weekend komen de vrijwilligers bij elkaar om het landgoed samen te laten groeien en bloeien. Kijk zelf wat je het beste uitkomt en ga met ons de natuur in. Daarnaast ontvangen we ook groepen op onregelmatige dagen en tijden, waar we ook gastheren/ vrouwen voor zoeken.

Wat kan je doen als vrijwilliger?

We werken samen aan het behoud van de natuur, het ontvangen van de gasten en het verzorgen van de dieren. Daarnaast zijn er nog veel gevarieerde klussen in en rondom Slot Roggebot en ook per seizoen kijken we wat er gedaan moet worden. We hebben een vaste club vrijwilligers, die je graag wegwijs maken. Jong, oud, buitenmens, binnenvetter, met of zonder speciaal talent, iedereen is welkom. Of heb je zelf een specialiteit die goed van pas kan komen (moestuinder, gastheer, pr/communicatie talent of administratief wonder)  laat het ons vooral weten!

Aanmelden kan via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@roggebotstaete.nl met je contactgegevens en we nodigen je uit voor een kop koffie of thee in Slot Roggebot. Uiteraard geven we je dan ook graag een rondleiding over het landgoed.

Graag tot ziens!

    Instagram