Bezoek het landgoed

Of je nu op ontdekkingstocht wil met de familie, een inspirerende locatie zoekt voor je bedrijf of de rust zoekt als wandelaar. Op Roggebotstaete vind je het allemaal. We kunnen je van alles vertellen over de natuur en de dieren en je eet hier het heerlijkste eten direct van het land. Roggebotstaete is een uniek landgoed, kom het beleven!

Wil je iets moois organiseren op het Landgoed? We denken graag met je mee.
Neem contact op met Selfa@yugenforest.nl.

Zakelijk

Roggebotstaete is een unieke en inspirerende locatie voor een evenement, teamtraining, productpresentatie of bijeenkomst. Omgeven door natuur, gelegen nabij Dronten, Kampen en op 15 minuten van de A28 bij Zwolle.

Afhankelijk van de grootte en de aard van uw bijeenkomst bepalen wij graag samen met u welke locatie u het beste past. Combineren kan natuurlijk ook.

Een cateraar kunnen wij aandragen. Als uitgangspunt hierbij is onze liefde voor natuurlijke producten, uit het seizoen, de streek en waar mogelijk van het landgoed zelf. Kijk hier voor de locaties die wij verhuren.

Wandelen en fietsen

Op het landgoed kunt u heerlijk wandelen. Er lopen verschillende wandelroutes over het landgoed die u langs alle mooie plekken brengt. Hier rechts vindt u de plattegrond.

Roggebotstaete is onderdeel van het natuurgebied Roggebotzand. Ook voor langeren tochten en voor fiets en mountainbikeroutes kunt u hier heel goed terecht. Klik hier voor de routes. 

Eind 2018 ziet het landgoed er zo uit. Na zes jaar organisch ontwikkelen hebben we een eetbaar natuurgebied ontwikkeld en verschillende projecten gestart.

Vrienden en familie

Kom naar Roggebotstaete voor een mooie activiteit met uw vrienden en familie. Een excursie, feest of actieve middag, hier is van alles mogelijk. Bekijk de locaties die wij verhuren of informeer via Selfa@yugenforest.nl

Welke locatie is geschikt voor u?

Of u nu een zakelijk diner wenst, een familiefeest in de natuur of een kleinschalig festival wilt organiseren, wij hebben de perfecte locatie voor u. Dichtbij de natuur en met de nodige faciliteiten. Eenvoud en klasse.

Open de deur van de bijenstal en laat de wereld van de bij tot leven komen.

Bekijk

Een kas met bijna 100 jaar historie. Deze Belgische druivenkas is het oudste gebouw van de nieuwe Flevopolder.

Bekijk

Meer natuur dan kampeerterrein. Je kunt hier wandelen, genieten van de rust en trainingen organiseren.

Bekijk

Warm je aan het vuur in het bos of eet een zelfgebakken pizza uit de steenoven. De Boskamer is een plek waar je in de wereld van het bos zit.

Bekijk

Excursie

Een natuurboer vertelt je alles over de natuur en de dieren en je eet hier het heerlijkste eten direct van het land. Roggebotstaete is een uniek landgoed, kom het beleven!

.

Instagram