Hier hoor, ruik, voel, proef en zie je de natuur

Landgoed en proeftuin Roggebotstaete is een jong natuurgebied in de Flevolandse polder waar de eetbare natuur centraal staat. Jong en oud kan hier het avontuur aangaan en een paar uur rondstruinen in het bos, door de bloemenvelden en langs de meertjes.

Slot Roggebot wordt het kloppend hart van het landgoed. Voor vrijwilligers, professionals, partners en bezoekers die de natuur willen proeven.

Bekijk

Op het landgoed zijn enkele tiny houses aanwezig. De bewoners proberen te leven in balans met de natuur.

Bekijk

PRODUCTEN

Roggebotstaete heeft het beste wat de natuur te bieden heeft. Dat kun je beleven én ook proeven. Vraag naar de mogelijkheden

.

ONTDEK HET ZELF

  Het landgoed is elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang. Aangelijnde honden zijn welkom!

Het 52 hectare tellende landgoed is wild begroeid en heeft een weidse horizon met steeds wisselende luchten, mooie waterpartijen en verrassende doorkijkjes. De rijke flora en fauna vind je behalve in het wild ook terug op de oerakker, de bijen- en vlinderweide en in The Greenhouse, boskamer en moestuin. En naast Drentse heideschapen, bijen en vlinders wonen er ook bosvarkens en Brandrode runderen. 

VRIJWILLIGER WORDEN

Wij zoeken Groene Vingers en Gezelligheidsdieren! Of je nu de handen uit de mouwen wilt steken, met je poten in de klei wil staan of de bloementjes buiten wil zetten, we verwelkomen je graag.

.

Instagram