Roggebot Staete
Word partner

Roggebotstaete ontwikkelt zich tot een eetbaar natuurgebied voor mensen. Een omgeving waar natuur centraal staat en natuurbeleving bijdraagt aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij. Wij zijn er voor & door meewerkers, partners en het grotere publiek.  

Partners: ons landgoed is de perfecte proeftuin voor de ontwikkeling van een innovatief natuurproject, duurzame verblijfsfaciliteiten of voor de activiteiten van organisaties die begrijpen hoe natuur een positieve bijdrage kan leveren in trainingen en bij evenementen. Onder andere het voedselbos, de Belgische druivenkas, de keet van staete, de bijenstal en vlinderweide zijn mogelijk gemaakt door samenwerking met bevriende organisaties. Tegelijkertijd organiseren zij hier uiteenlopende activiteiten voor hun medewerkers en klanten waarin natuurbeleving centraal staat. Win-win! Ook een langdurige samenwerking aangaan? Mail ons of bel 0321 315 763

Meewerkers: door een grote groep mensen wordt het landgoed beheerd en ontwikkeld, zowel professioneel als vrijwillig. In leer- en werktrajecten, door gepensioneerde leraren, hobby-herders en modern jager-verzamelaar. Ook een dag meewerker zijn en meeklussen in ons voedselbos, moestuin, als gastvrouw of in bouwprojecten? Dan leer je ons direct beter kennen. Klik hier voor informatie. 

Algemeen publiek: Roggebotstaete is het perfecte decor voor een teamdag, natuurcoaching, schoolexcursie of meerdaagse training voor leiderschaps ontwikkeling. Uw activiteit bij ons? Klik hier voor meer info.  

Bent u geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Lennard@roggebotstaete.nl 

 

 

 


Agenda


Overige activiteiten

Nieuws