Word Vriend

Er gebeurt veel op Roggebotstaete. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van 'het voedzame landschap'; een voedselproducerend natuurgebied, kenniscentrum voor agro-ecologie & gezonde voeding en het stimuleren van participatie van jongvolwassenen zonder werk en/of inkomen en het begeleiden van re-integratietrajecten. 

Veel vraag krijgen wij van organisaties en individuen naar de manier waarop zij ons kunnen steunen. Dit kan in tijd, geld of middelen door Vriend te worden van het landgoed. Download hier de brochure, vul deze in en stuur hem terug. 

Schrijf u ook hier in voor de nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van wat er gebeurt en via de agenda die in de nieuwsbrief zit ontvangt u uitnodigingen voor picknicks, wandelingen, of hooidagen.

Wilt u vrijwilliger worden of alvast meer informatie over hoe u het landgoed kunt steunen? Vul dan het formulier hieronder in. 


Agenda

9 september: Ongeplukt
Datum en tijd


Onze jaarlijkse Ongeplukt is de manier om het landgoed te leren kennen. Eten, drinken, unplugged muziek en rondleiding over het landgoed. Van 11:00 tot 20:04, oftewel zonsondergang. 

Kom en…


Overige activiteiten

Nieuws