De boskamer

De boskamer is een open plek, omringd door bomen en struiken wat het geheel een intiem beeld geeft. Deze plek is overdekt met een ruime tent die plaats biedt aan maximaal 60 personen. Er staat een grote tafel met houten banken in het midden en ook de strobalen die eromheen liggen bieden zitgelegenheid. De boskamer wordt gebruikt bij festiviteiten, voor lunches, bij het pizza bakken, als vergaderplek of als workshopruimte.

En wanneer het kampvuur brandt, de zon is ondergegaan, eenieder moe en voldaan is na een dag in de buitenlucht is het een heerlijke plek om samen wat te drinken, na te praten en tot elkaar te komen.

 

 

De steenoven – een perfecte buitenkeuken

In de boskamer hebben we een Fornino steenoven (ook wel houtoven) gebouwd. Deze oven is op traditionele wijze met de hand geproduceerd van een speciaal mengsel van Italiaanse klei. Door de traditionele constructie en vorm van de oven kun je in een handomdraai de heerlijkste pizza’s bakken. Ze smaken zoals pizza’s behoren te smaken! En niet alleen de lekkerste pizza’s, maar ook allerlei andere gerechten kunnen in de oven worden bereid; broden, quiches en je kunt er zelfs in BBQ’en!

Het stoken van de oven en het maken van pizza’s of andere gerechten vraagt enige oefening en vaardigheid. Daarom zullen we u altijd begeleiden.

Workshop pizza bakken

Zelf leren de oven te stoken en pizza’s te bakken? Tijdens een gezellige en inspirerende workshop leert u alle kneepjes van het vak.

Informeer naar prijzen en beschikbaarheidreserveringen@roggebotstaete.nl

 

     

 

 

 

 

 

 


Agenda


Overige activiteiten

Nieuws