Het landgoed

De natuur op Roggebotstaete is robuust en eindeloos. En dat voel je meteen als je er bent. Het landgoed is jong: met een weidse horizon, steeds wisselende luchten, mooie waterpartijen, verrassende doorkijkjes en een rijke flora en fauna. Meer dan 52 hectare ruimte voor natuur én voor bezoekers.

Het afgelopen jaar heeft het landgoed nieuwe bewoners gekregen. Naast het Drents Heideschaap en de bijen in hun paradijs wonen hier nu ook Mangalitsa varkens en Brandrode runderen. Zij zijn onderdeel van ons plan om het landgoed natuurlijk te beheren en passen daarmee goed bij onze ambitie om een voedselproducerend natuurgebied te worden.

 

Heerlijk wandelen

Het landgoed biedt volop de ruimte om heerlijk te wandelen, uit te waaien of in het gras te liggen. Ga eens op bezoek bij onze harige bewoners, volg de gemaaide wandelpaden over het landgoed en verbaas je over alle flora en fauna die je tegenkomt. De natuur van Roggebotstaete nodigt je uit nieuwsgierig en onbevangen te zijn, alles even los te laten, ze laat jou tot jezelf komen.

 

  

 

 


Agenda


Overige activiteiten

Nieuws